Македонија
2. јуни 2016 - 8:29

Кампања „ЕУ во Македонија“ - Кафе пауза со Холандската амбасада

Секретаријатот за европски прашања при Владата на Република Македонија со Амбасадата на Кралството Холандија денеска организира настан „Кафе пауза со Холандската амбасада“ во рамки на кампањата „Европската унија во Македонија“.

На настанот ќе се обратат вицепремиерот за европски прашања Арбр Адеми и холандскиот амбасадор Вутер Пломп.