Џет-Сет
17. February 2016 - 17:45

Камерманот се занесе: Задникот на Анастасија Ражнатовиќ во прв план!

Анастасија Ражнатовиќ е во центарот на вниманието речиси колку и нејзината славна мајка Цеца.

Таа во една емисија проговори за идните планови и желбата да стане дизајнерка.

Но камерманот во еден миг малку се занесе, па кадарот го префрли малку подолу од пристојното, погледнете!