Балкан
11. May 2016 - 19:46

Јелена е убиена со црна магија?! - Шест перја и прамени од коса се најдени до телото!

Жител на Белград И.П. (име и презџиме познато на редакцијата на Ексклузива.ба)  тврди дека на местото каде е убиена Јелена Марјановиќ пронашол прамени од косаи шест црни перја забодени во земја, што укажува дека убиството сепак може да е направено со црна магија.
 
- Минував по насипот во близина на местото каде загина Јелена и најпрво ми привлече внимание хотелскиот сапун кој беше таму. Го пријавив тоа во полиција, но од љубопитност отидов таму и другиот ден. тогаш ги видов косата и перјата. Интересно е што сапунот од претходниот ден не беше таму, вели изворот.
 
Пејачката Весна Ривас за Информес велидека на Јелена и била направена црна магија уште кога била жива.
 
- Косата завиткана во топка носи несреќа. Јас би рекла дека ова е дело на некој од семејството на сопругот. Јелена беше добра, секој можеше да и пријде. Тоа го искористиле, па затоа и ова и се случи, изјавила Ривас.