Џет-Сет
10. March 2017 - 21:27

"Јас имам секс секој ден, па дури и повеќе, и сега сум речиси гола"

Пред да стане прва дама, Меланија Трамп имала интересен разговор со Хауард Стерн, американска радио ѕвезда и една од најпопуларните водители во светот Хауард Стерн.

Стерн преку телефон во етерот беше домаќин а Мелани гостин, првото прашање е:

-Ќе ја облечеш ли својата најсекси облека за мене?

-Нема проблем -рекла Мелани на што водителот пак поставил прашање а што ќе биде тоа?- прашал тој

-Ќе видиш

На прашањето што носи во моментот, денешната прва дама на Америка одговорила:

-Па не премногу, всушност во моментов сум гола - пишува Дејли Стар

-Јас веќе ги спуштив панталоните и рекол Хауард

Но приказната не завршува тука,зошто водителот го интересирал сексуалниот живот на Мелани

-Се сексаш ли секоја вечер?- прашал тој

-Ма и повеќе од тоа- одговорила Мелани

Овој разговор е објавен во 1999, пред таа да се омажи за Доналд Трамп и долго пред да стане прва дама.