Живот
17. May 2016 - 11:44

Ја снимале додека имала „тројка“ - Целиот интернет ја нарекува ку*ва, а таа го направи ОВА!

Алексис Фрулинг од Канада одлучила да експериментира и да се впушти во сексуален однос до двајца мажи. Она на што не помислила е фактот дека додека таа го прави тоа ја гледа целито свет. Со оглед на тоа што имала однос на јавно место, непознато лице го снимило целиот чин и го објавило на интернет.
 
Нивната „акција“ за кратко време ја погледнале голем број луѓе, по што почувствувале потреба да коментираат и да ја навредуваат.
 
- Не можев да дозволам да ме навредуваат и да кажуват дека сум ку*ва, затоа што су мсексуално активна, вели Алексис, додавајќи дека одлучила се да сврти во своја полза.
Својот приватен профил на Фејсбук го променила во „фан-пејџ“.
 
Таа вели дека не може да биде горда на тоа што се случило, но дека во никој случај не и е срам и додава дека не и е јасно зошто никој не ги осудува момчињата. На Јутјуб има свој канал каде објаснува што и се случило.