Џет-Сет
19. February 2016 - 16:08

Ја галеше Цеца по голите гради, оваа снимка поради Акран е забранета 11 години!

На барање на Аркан од филмот "Нечиста крв", се исфрлени сцени од Цеца во кои таа лежи а Раде Шербеџија ја допира по голите гради.
 
Уште на почетокот додека се снимал филмот "Нечиста крв", на големо се зборувало за разголените сцени во кои глумела Цеца и Раде Шербеџија, меѓутоа овие експлицитни сцени по барање на Аркан, тогашен дечко на Цеца а подоцна и нејзин маж се исфрлени од финалната верзија.
 
Дури 11 години подоцна, кога во 2012 година целокупниот материјал од снимањето го прикажа телевизија "Happy" гледачите можеа да ги видат сцените на кои Раде Шербеџија ја допира Цеца по разголените гради која тогаш имала 18 години.