Живот
24. October 2017 - 21:58

Ја фати сопругата во кревет со друг маж: Таа плачеше и молеше кога дозна што ќе направи со снимката

Мажот кој ја фати сопругата во прељуба одлучи целата ситуација да ја сними со мобилен телефон.

Во нејзината соба креветите никогаш не биле наместени кога тој се враќал од работа, а тоа му била прва „трага“ по која ја фатил сопругата дека го мами.

Тој одлучил се да сними со телефонот, а снимката да и ја покаже ан нејзината фамилија, а првевствено на мајката и сестрата на сопругата.

„Те фатив, знаев дека нешто се случува“, рече мажот.

Снимката е објавена на ЈуТјуб, а нејзиниот срам го виде целиот свет.