Македонија
20. јуни 2020 - 14:15

Итно е потребна крв А негатив за дете болно од леукемија

Пејачката Кристина Арнаудова на својата Фејсбук страница испрати апел за 14-годишно дете од Куманово, кое боледувa од леукeмија и итно му е потребна крв од групата А Rh негатив.

Сите граѓани кои се во можност да помогнат нека се јават на телефонскиот број 078/613 638 кај Јовица.