Живот
14. September 2017 - 14:25

Исти полицајци два дена по ред породувале жени: И тоа на истиот паркинг

Два дена по ред исти полицајци породувале жени на ист паркинг на ресторанот Бургер Кинг во Денвил во Њу Џерси, пренесуваат американските медиуми.

Денвилската полицијата објави дека ресторанот го повикал во петокот вечерта поради жена која почнала да се породува.

Родителите биле на пат кон болница, но заглавиле во сообраќајната гужва и морале да завртат на паркингот од ресторанот. Дежурните полицајци кои одговориле на повикот породиле здраво бебе.

Следната вечер истите полицајци биле на дежурство кога на истиот паркинг стигнал нов повик. Двојакта била на пат кон болница која болките на родилката и се засилиле и застанале на паркингот од ресторанот да повикаат помош.

Полицајците повторно породија здраво бебе.