Македонија
24. јуни 2017 - 13:41

Исчезна 16 годишно девојче

На 22.06.2017 година околу 16.30 часот од својот дом од с.Крклино, битолско, во непознат правец се оддалечило 16-годишно девојче. СВР Битола превзема мерки за пронаоѓање на лицето.