Живот
5. July 2017 - 22:37

Хит над хитовите - полиција запира наркоман, погледнете што направил тој

Полицајци во рускиот град Соснови Бор гледаат сѐ и сешто за време на нивните смени, а ова што е снимено е вистински хит на интернет.

Откако забележале дека нешто чудно се случува со човекот кој седи зад воланот, пришле и му побарале документи. Момчето било толку издрогирано што благо кажано не знаело каде се наоѓа.

Погледнете: