Македонија
4. July 2022 - 19:43

Граѓани ја пробија заштитната ограда пред Владата | ВИДЕО

Ескалираше ситуацијата на протестот против бугарскиот предлог кој се одвива трет ден по ред пред Владата.

Граѓани кои излегоа да го изразат својот револт ја пробија заштитната ограда и со предмети фрлаат кон Влдата.