Џет-Сет
17. August 2015 - 13:20

Фолкерот Грујовски накитен со пари

Благоја Грујовски знае како да направи добра забава, па затоа и си добива добар бакшиш. Фолк-пејачот добро заработува, судејќи според фотографијата објавена на Фејсбук.

– Константно настапувам. Речиси секоја вечер имам по некоја тезга. Имам среќа што имам сопруга која ја разбира мојата професија и на која не и пречат ноќните отсуства. Се трудам преку ден да надоместам за тоа што ноќе ме нема. Порано доаѓаше и таа со мене на настапи, но сега веќе не може да го издржи тоа темпо на живот, бидејќи навистина е напорно, објаснува фолкерот за Вечер.

Па, секоја чест.