Џет-Сет
21. September 2015 - 11:47

Фановите шокирани: Погледнете го Даниел Кајмакоски

Фотографијата која Даниел Кајмакоски ја сподели на социјалните мрежи предизвика низа коментари и голем број на лајкови, бидејќи дефинитивно ова ретко се гледа: