Џет-Сет
15. December 2016 - 15:55

Еве како изгледаат децата на Хари Мата Хари

Сите го знаеме Хари Мата Хари, но ретко кој ги видел неговите деца. Тој има две деца, неговата ќерка Наџа и синот Дамир.
 
Хари ги доби од првиот брак со поранешната сопруга Аида.
 
Неговата ќерка се омажи во 2010 година со долгогодишното момче, додека неговиот син е многу популарен и активен на социјалните мрежи.