Џет-Сет
1. April 2016 - 15:35

Елена Ристеска не можеше да издржи - Објави слика со нејзината љубов!

Елена Ристеска, никако не може да сокрие кого сака најмногу на свет. Затоа кога ќе ја гушне Делфина се топи целата. Неа и ја дава сета љубов, внимание и нежност секогаш кога обврските тоа го дозволуваат. Делфина е ќерката на сестрата на Елена.

Погледнете ги колку се слатки заедно: