Здравје
10. July 2015 - 16:04

Едноставен трик кој ќе ви помогне да престанете да пушите засекогаш!

Престанувањето да пушите цигари ви е проблем? Неможете да ја издржите никотинската криза? Ова ќе ви помогне.
 
Откако ќе престанете со пушење, телото си ја бара својата доза на која било навикнато, никотинот, но со ова ќе ви се изгуби таа криза.
 
Се ќе биде полесно велат оние кои пробале, а треба да отидете 3-4 пати со ред во сауна.
 
Со потењето на телото брзо ќе се изнесат штетните материи, токсините, а пареата ќе им помогне на органите за дишење брзо да се заздрават од никотинот.
 
 
Со самото одење во сауна, заначајно ке се намали кризата, или она добро познатото “само уште една цигара”.