Македонија
18. May 2019 - 12:10

Двајца скопјани каснати од куче скитник

Во 06.40 часот во Полициската станица Драчево, 75-годишниот Б.Ѓ. од Скопје пријавил дека истиот ден на улицата „Румена Хаџипанзова“ бил каснат од куче скитник во пределот на левата потколеница.

Исто така во 18.10 часот во Полициската станица Гази Баба, 83-годишниот Ќ.Т. од Скопје пријавил дека на 16.05.2019 година околу 20.00 часот на улицата „Јани Лукровски“ бил каснат од куче скитник во пределот на десната потколеница.