Македонија
5. October 2018 - 9:50

Денот на народното востание 11 Октомври неработен за сите граѓани

Денот на народното востание 11 октомври 2018 година (четврток), е неработен ден за сите граѓани на  Република Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

МТСП им го честитаат Денот на народното востание на граѓаните на Република Македонија.