Спорт плус
14. December 2023 - 18:17

Дејан Митровски - Урко избран за член на бордот на ИФМА Европа

Во склоп на европското Муао таи првенство се одржа изборно собрание каде за претседател на ИФМА Европа е избран Хасан Јилдиз од Турција.

На собранието претседателот на нашата федерација Дејан Митровски -Урко е избран за во тимот на новоизбраниот претседател како член на бордот на ИФМА Европа.