Џет-Сет
10. December 2017 - 11:00

Дали е ова најубавата жена во светот: Мажите не можат да тргнат очи од неа, ја нарекуваат новата Софија Лорен

Мадалина Дијана Генеа е романска манекенка и актерка која веќе подолго време работи и живее во Италија. Иако нејзината кариера е во подем, според сите очекувања допрва траба да да го достигне својот врв. Мадалина ужива огромна популарност ширум Европа, а повеќе светски магазини веќе ја прогласија за најубава жена на светот.

Таа е ѕвезда на бројни кампањи и реклами, се појавува во повеќе италијански телевизиски серии, а медиумите на „чизмата“ ја нарекуваат новата Софија Лорен.

На една анкета која била спроведена во Италија, токму Мадалина била изгасана како најпопуларно лице од малите екрани, а се разбира, најмногу гласови собрала од машкиот дел од публиката.