Македонија
4. January 2019 - 13:57

Човек починат лежи на улицата кај Железничка станица

Човек почина на улица во близина на Железничката станица во Скопје.

Засега не се знае идентитетот на починатиот, ниту, пак, причините за смртта. Полицијата е на терен.