Џет-Сет
15. December 2016 - 23:14

Цеца кога била бремена открила како нејзиното дете требало да се вика - сигурно ова име го одбрал Аркан

Светлана Цеца Ражњатовиќ во февруари 1998 година го чекала своето второ дете, ќерката Анастасија. 

Цеца тогаш била во шестиот месец од бременоста и не била сигурна дали ќе добие момче или девојче. 

Рекла само дека и е важно да е живо и здраво, но признала дека сака да има девојче. 

И во таа прилика пејачката открила како ќе се вика нејзниото второ дете.

Имнео, пејачката рекла дека ако биде женско ќе се вика Анастасија, а ако биде машко ќе се викало Милош по фудбалскиот клуб Обилиќ.