Џет-Сет
31. July 2015 - 13:31

Брена непријатно се изненади

Лепа Брена не го крие непријатното изненадување кое и го приреди нејзиниот најмлад син.
 
Виктор објави на Инстаграм фотографија како лежи во скут на некоја девојка, а за тоа Брена искоментира:
 
„Сине, што е ова“, праша пејачката, но остана без одговор.
 
Освен неа на фотографијата искоментира и сопругата на Аца Лукас, Соња Вукасановиќ.