Живот
9. јуни 2017 - 13:57

Борба за опстанок помеѓу храбра мала верверичка и опасна змија, еве кaко заврши

Таа и се приближила на змијата и почнала да го гризе долниот дел од нејзиното тело. Змијата возвратила и ја каснала верверичката, а потоа започнала вистинската пресметка!
Горда верверичка!

Малечкото убаво суштество нападнало страшна змија! И се приближила и почнала да и го гризе долниот дел од телото на влечугата. Змијата го возвратила нападот и тогаш почнала вистинската борба.

Побеснетата верверичка се обидела да и' ја одгриза главата на змијата, но таа не се давала. Возвратила со иста мера. Како завршила нивната борба погледнете во видеото.