Бизарно но вистинито
4. March 2017 - 17:48

БОЛНО: Ја силувал својата ќерка лезбејка за да и покаже дека сексот со маж е подобар!

Маж (45) од Британија , чие име не е објавено поради заштита на идентитетот на жртвата, ја силувал својата 16 годишна ќерка кога му кажала дека ужива во љубов со девојки.

Толку многу бил бесен и изнервиран што насилно ја натерал да има сексуален однос со него, само за да и покаже дека е подобро да има секс со мажи отколку со жени, пренесува Мирор.

Сепак, тоа не е се. Овој монструм ја силувал и својата друга ќерка, а сексуално злоставувал и други жени во ткот на 80тите и 90туте години.

Тој сега е во затвор и е осуден на 21 година затвор поради повеќе слувања.

Овој Англичанец ја негирал вината за сексуално злоставување на своите ќерки, како и на други жени, но тоа не му поминало.