Loading Video...
Фудбал
8. July 2019 - 19:49

Бизнисменот Гогов нов сопственик на ФК Брегалница

Штипска Брегалница од денеска има нов сопственик тоа е бизнисменот Кирил Гогов кој доби на управување 51 % од акциите на клубот.
Со овој потег општината решава еден голем проблем со миленикот на градот.
Новиот сопственик Гогов најави влегување во Првата МФЛ а потоа заедно со други субјекти и подобрување на инфраструктурата.