Македонија
23. January 2017 - 10:16

Без струја утре дел од Карпош

Без електрична енергија утре од 09:00 до 10:00 часот ќе останат корисниците од булевар „Партизански Одреди“ број133, во општина Карпош.

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекинот е поради предвидена планирано исклучување во електросистемот од ЕВН Македонија.