Македонија
17. December 2016 - 13:47

Без струја утре дел од Карпош

Дел од општина Карпош утре ќе биде без електрична енергија.

Во периодот од 9.30 до 00.00 часот, без струја ќе бидат дел од корисниците од ул. „Момин Поток“, корисниците од ул. „Скупи“ – подулици 3а и 5а, како и корисниците лоцирани на булеварот „Јадранска магистрала“.