Џет-Сет
27. December 2016 - 11:33

Бендот Ју Ту најави нов музички албум и големи планови за 2017 година

Бендот Ју Ту преку видео порака на Фејсбук ги откри големите планови за 2017 година.

- Среќни празници на сите. Следната година ќе биде голема за групата U2, вети Боно, додека Еџ зад него ја свири „Little Drummer Boy“.

- Пристигнува албумот „Songs of Experience“, а во чест на 30-годишнината од албумот „The Joshua Tree“ не чекаат и некои многу, многу специјални настапи, најави Боно.

Албумот „Songs of Experience“ е продолжение на албумот „Song of Innocence“, кој е објавен во 2014 година.