Македонија
1. September 2019 - 11:22

Автомобил влета во Охридското Езеро

Автомобил вчера вечерта завршил во водите на Охридското Езеро.

Настанот се случил на Кеј Македонија.

- Бесплатен Паркинг во Охрид - стои во опис на фотографијата објавена на Твитер.