Џет-Сет
14. November 2016 - 12:15

Атрактивната водителка повторно ќе стане мајка - Бременоста ја поднесувам...

Атрактивната водителка Сања Кужет е во седмиот месец од бременоста, а за време на викендот за прв пат се појави пред јавноста. 

Освен што трудничкиот стомак одлучно и прилега, таа вели дека одлично се чуствува. 

- Одлично ја поднесувам бременоста и можам да кажам дека немам никакви проблеми, за среќа. Се оди по планот и на почетокот од годината треба да се породам, рекла атрактивната водителка.