Македонија
22. January 2022 - 18:25

АПЕЛ ЗА ПОМОШ: На Никола Тимов итно му се потребни пари за операција

Младиот Никола Тимов во текот на ноќта имал здравствени компликации со белите дробови (бронхопнеумонија) и е итно испратен во Скопје кадешто му претстои тешка операција.

Заради тоа се јавува проблем за обезбедување на финансии кои во понеделник треба да бидат уплатени.

Ве замолуваме доколку сте во можност да донирате колку што можете и сите заедно да направеме едно добро дело.

 

Трансакциска сметка на Стопанска банка АД Скопје

На име Татјана Стојчева

200002277030663

Цел на дознака: Направи добро дело