Бизарно но вистинито
10. July 2015 - 15:04

Aнаконда пронајдена во утробата на мртва анаконда!

Мртва анаконда е пронајдена во утроба на анаконда. Анакондата починала најверојатно од јадење на друга анаконда.
 
Жителите на ова село во Јужна Америка пронашле мртва анаконда со надуена утроба, па кога ја расекле утробата пронашле уште една мртва анаконда. Анакондата најверојатно починала поради јадењето на другата анаконда.
 
Постојат четири видови на анаконди, кои најчесто ги има во тропските делови на Јужна Америка. Најчесто се хранат со мали цицачи како свињи, птици, глодари но овој случај гледаме дека се јадат и меѓусебе!