Живот
7. July 2015 - 22:37

Американци тестираа Југо - Еве колку крена!

Еден од најголемиот американски сајт за поволни автомобили Edmunds.com го тестираа и „југото GLV“, овој автомобил е  стар од 1989 година, го тестирале на патот за Лос Анџелес. Максималната брзина на Југото била 140 километри на час. 

Погледнете...