Џет-Сет
29. May 2018 - 10:14

Актерите од серијата Сезона на црешите се заедно и во реалноста

Актерите кои ги гледаме во новата хит серија на Сител, Сезона на црешите, Ојку и Ајаз се заедно и во реалноста.

Двајцата се запознале за време на снимањето на “Сезона на црешите” и од тогаш ја започнуваат нивната реална романса.

Двајцата актери имаат 31 година.