Македонија
16. July 2015 - 10:38

Ајкули во Вардар!

После палмите и бродовите, во Вардар се појавија и ајкули! Трите ајкули се лоцирани покрај галијата Ројал и во близина на местото каде се гради панорамското тркало на Вардар.