Македонија
8. August 2022 - 11:24

Змија снимена кај езерце во Градски парк | ВИДЕО

На социјалната мрежа Фејсбук објавено е видео на кое се гледа змија кај езерце во Градски парк.

Видеото е снимено вчера вечерта а во објавата стои.

„Внимавајте кога ги шетате децата во паркот. Синоќа во градскиот парк кај езерцето патот ми го пресече оваа змија и се скри во грмушките кај езерцето.“