Живот
21. October 2015 - 18:03

Женава речиси успешно го сокри неверството

Неверството може да биде навистина комплицирана работа за да се сокрие, но понекогаш е тешко да се поверува со какви детали луѓето се издаваат.
 
Една жена се одлучила да се слика во хотелската соба и секси фотографиите да му ги испрати на својот сопруг. 
 
Кој би се посомневал во таква царица? 
 
Прво му пратила слика на кој пишува - „Хотелска соба, наскоро одам да спијам“.
Втората порака била - „Уште една пред спиење“.
Меѓутоа, пропуштила еден детал - машки чевли кои стојат под телевизорот. Но, тоа не го пропуштил и нејзиниот сопруг кој веднаш побарал развод.