Живот
16. April 2016 - 10:48

Запознајте ја Нина: Српска порно ѕвезда која обожава да го тресе задникот!

Нејзиното име е Нина Кеј и е родена во Србија.
 
За време на војната заминува од родната земја во Канада, а моментално живее во Флорида.
 
Оваа Србинка има задник со кој се гордее, а неговата бујна облина ја користи за да привлече колку што е можно поголемо медиумско внимание.
 
Животна желба и е да има своја PR агенција, но сега за сега снима порно филмови и во слободно време ја тресе задницата, па видеата ги објавува на социјалните мрежи.