Македонија
16. October 2017 - 15:02

Захариев: Ќе има втор круг на гласање и знам дека делата ќе победат

Почитувани сограѓани, победив во првиот круг на градоначалничките избори во Штип! Им се заблагодарувам на сите мои соработници и активисти кои неуморно работеа со мене во текот на кампањата.

Ќе има втор круг на гласање и знам дека делата ќе победат!