Македонија
13. February 2018 - 15:20

Забрани за камиони и автобуси на патот Тетово-Попова Шапка и кај Буково

Патните правци Тетово-Попова Шапка и планинскиот превој Буково од попладнево се забранети за сообраќај за товарни возила и автобуси.

Како што соопшти ЈП „Македонија пат“ забраната на патниот правец кон зимскиот центар на Шара важи од 15 часот, а на Буково од 15:10 часот.