Живот
18. May 2016 - 20:30

Заби вилушки во земјата од својата бавча: Кога ќе ја видите причината, ќе сфатите колку е генијално!

Пролетта е одлично време да ги навлечете ракавиците и земете лопата во рака. Пролет е годишно време кое значи могу работа во дворовите.
 
Во продолжение погледнете неколку совети како да го разбутите вашата бавчаод хибернација ...