Бизарно но вистинито
11. March 2016 - 20:42

За 5 минути загубила 325 пријатели на Фејсбук, поради оваа слика!

На многумина нема да им се допадне тоа што се гледа на фотографијата. Оваа девојка, по име Стефани, одлучила да се разликува од другите. Всушност, таа одлучила да каже збогум на бричењето под пазувите.
 
Фотографијата која ја објавила, не им се допаднала на нејзините пријатели, па многумина веднаш ја избришале.