Бизарно но вистинито
6. September 2016 - 12:03

ВОЗНЕМИРУВАЧКО: Мајка го фрлила бебето во WC шолјата - Спасувањето понеизвесно од било кога!

Во провинцијата Жеџијанг во Кина, мајка фрлила бебе во WC шолја! Ова е навистина страшно... Соседите, подоцна го слушнале бебето како вреска од канализацијата.
 
Акцијата за спасување на бебето не била едноставна. Морале да ја исечат цевката на половина, за да го ослободат, а потоа веднаш да го пренесат во болница.
Бебето, конечно е ставено во инкубатор, каде се опоравува од ова трауматично искуство. Неговата мајка (22), ќе сноси законски последици и ќе биде обвинета за овбид за убиство.