Џет-Сет
10. January 2018 - 13:27

Водителката на временска прогноза ги шокираше сите: Еве што одговори кога ја прашаа дали имала секс на работното место

 

Водителката на временска прогноза Марија Егеља ги зачуди сите гледачи на „Амиџи Шоу“ бидејќи се издаде и не сакаше да одговори дали имала секс на работа.

Имено, правилата на играта се такви што гостинот кој не смее јавно да одговори на поставеното прашање мора да испие еден невкусен пијалок што го подготвил водителот.

На сите поради тоа им падна вилицата кога Егеља во моментот побара да се напие откако и беше поставено прашањето: „Дали некогаш си имала односи на работното место?“

Иако сите останати гости и сугерираат дека веќе се издала, Марија сепак го испи она што и беше наменето.