Македонија
23. October 2019 - 13:47

ВО ЖИВО од Прилеп: Обраќање на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски   се обраќа пред граѓаните на Прилеп.