Македонија
11. September 2018 - 10:43

Во Скопје пронајдено 14-годишното девојче од Македонски брод

Вчера во Скопје било пронајдено 14-годишното девојче- штитеник на Центарот за социјални работи Македонски Брод, кое беше пријавено за исчезнато на 8.овој месец.

Девојчето е згрижено во Меѓуопштинскиот центар за социјални работи за град Скопје.