Џет-Сет
28. December 2017 - 12:46

Во него Аркан гледаше како во Бог: Додека му свиреше, Цеца му го држеше микрофонот, а Жељко еве што направи

Човекот кој Жељко Ражњатовиќ го обожаваше е прочуениот хармоникаш Мирко Кодиќ кој му свиреше и на свадба. 

Кога во 1995 година Мирко Кодиќ ја засвирил „Врањанка“ на свадбата на Цеца и Аркан меѓу гостите завладеел молк. 
Како што и денес се зборува, Кодиќ бил еден од омилените музичари на Ражњатовиќ, а почитувањето кое Жељко го имал кон него се гледа и на снимката која ќе ја погледнете во продолжение.