Живот
21. March 2018 - 18:31

Внимавајте што правите, утре почнува озогласениот ретрограден Меркур

Првиот ретрограден Меркур оваа година е на 22 март во доцните вечерни часови, а веќе е познато колку неволји носи овој период за сите зодијачки знаци. Овој пат најмногу на своја кожа ќе го почувстуваат Ракоците, Вагите, Девиците, Јарците и Овновите.

Ако нешто ви тргне наопаку, тогаш виновник е ретроградниот Меркур!

Проблеми со администрацијата, документи, финансии, отсуство на фокус и концентрација, се е тоа вообичаено за време на појава на ретроградниот Меркур.

Се препорачува во овој период да се избегнуваат нови проекти и работи да не се купува техника или недвижности, и да се внимава на сообраќајот.